M Boer hoogwerkerverhuur staat voor:

Scherpe prijzen

Bij ons treft u de laagste prijs aan voor uw hoogwerker.

Grootste assortiment hoogwerkers

Voor al uw klussen hebben wij een geschikte hoogwerker beschikbaar

Veilig & betrouwbaar

Al onze hoogwerkers zijn gecertificeerd en daardoor veilig en betrouwbaar in gebruik

Naast onze hoogwerker verhuur kunt u ons ook inhuren als installateur. Wij zijn als totaalinstallateur gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie? Kijk ook eens op onze website http://mboerinstallatietechniek.nl/

Wij zijn totaalinstallateur

Als totaalinstallateur zijn wij een goede partner in klantgericht en servicegericht zakendoen voor utiliteit, particulieren en woningbouwverenigingen.

Duurzame energie

M. Boer installatietechniek is ook uw totaalinstallateur op het gebied van duurzame energie.

Kwaliteit & Vakmanschap

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel in onze werkzaamheden als in de technische producten die u bij ons koopt.

M boer Installatietechniek bestaat sinds 2013 en biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, koeling, regeltechniek, elektrotechnische installaties en sanitaire installaties.

Wij dragen zorg voor ontwerp, aanleg en onderhoud in zowel de utiliteit als bij de particulier en woningbouwverenigingen.

M Boer Installatietechniek komt graag tegemoet aan individuele wensen van haar klanten, uiteraard volgens de wettelijke milieu- en veiligheidseisen.
Onze zorgvuldige aanpak zorgt voor kwaliteit en duidelijke afspraken.

De klant staat bij ons immers centraal. Het onderhoud van onze installaties voeren we zelf uit.
Zo kunnen wij onze klanten goed adviseren over het gebruik van sanitaire voorzieningen, gas- en waterleidingen, rioleringen en hemelwaterafvoersystemen, maar ook een helder onderhoudscontract bieden.